Flink Trading i Åmål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter Flink Trading i Åmål Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Flink Trading i Åmål Aktiebolag i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Flink Trading i Åmål Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-12-29 så har Flink Trading i Åmål Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Flink Trading i Åmål Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Flink Trading i Åmål Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Norrskensg. 10, 662 36, Åmål. Vi ni istället prata med Flink Trading i Åmål Aktiebolag så kan ni göra det på 0532-13791.

Bolaget skall vara verksamt inom elektromagnetiska produkter - textilmaskin- och verkstadsindustrin, fluoreserande pulver, fluoreserande färger, fluoreserande produkter inom säkerhet såsom utrymningsguider för tex fastighet, fartyg och flyg och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Flink, Claes-Henrik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Flink, Rut Margareta Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Flink Trading i Åmål Aktiebolag har 556563-9167 som sitt organisationsnummer.