Väskspecialisten i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Väskspecialisten i Åmål AB är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Väskspecialisten i Åmål AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Väskspecialisten i Åmål AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Väskspecialisten i Åmål AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-03-05. Men sedan 1999-01-01 så har Väskspecialisten i Åmål AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Torgg. 3, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Väskspecialisten i Åmål AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-13450.

Åmål arbetar för att verksamheter som Väskspecialisten i Åmål AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Väskspecialisten i Åmål AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva partihandel med skinn- och lädervaror och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Väskspecialisten i Åmål AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Väskspecialisten i Åmål AB och det är följande personer, Levin, Gunilla Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritz, Klas Johan Georg som är född 1974 och har titeln Suppleant, Fritz, Klas Stefan George som är född 1968 och har titeln Suppleant, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Väskspecialisten i Åmål AB är 556565-6369.