DL Hälsa Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

DL Hälsa Aktiebolag är ett företag som finns i Åmål. I DL Hälsa Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Liza Maria som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Linn Karin Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lönnehag, Maria Helena som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DL Hälsa Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå DL Hälsa Aktiebolag på telefon 0532-23074.

Bolaget skall bedriva fiskodling, fiskberedning, undervisning, växtodling, konsultverksamhet samt varuförmedling inom området vattenbruk och fiskevård. Svampodling, förädling, utbildning, internatutbildning, konsultation samt varuförmedling inom konst och konsthantverk. Kurser i rökavvänjning samt försäljning av material inom rökavvänjningsområdet. Försäljning av örter samt healing. Innovationer-framtagning av handverktyg för hobby, byggnation och industri. Handel med sportfiskeutrustning och fritidsartiklar. Bolaget skall därutöver äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är DL Hälsa Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

DL Hälsa Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

DL Hälsa Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och DL Hälsa Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DL Hälsa Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

DL Hälsa Aktiebolag har 556570-6685 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.