BOLIA förvaltning AB

Västra Götalands län

Information

556571-3749 är organisationsnummer för företaget BOLIA förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BOLIA förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som BOLIA förvaltning AB finns i.

BOLIA förvaltning AB har varit registrerat sedan 1999-05-25 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BOLIA förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

BOLIA förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BOLIA förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med BOLIA förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0532-608180 eller genom brev på följande adress:
Åsg. 1, 662 34, Åmål

Bolaget skall bedriva handel med städ- och byggutrustning samt värdepapper, dock ej sådan sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet samt äga och förvalta hyresfastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BOLIA förvaltning AB och det är Magnusson, Göran Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Jenny Kristina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Ulla Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,