Br Eriksson Sotebyn AB

Västra Götalands län

Information

556573-3416 är organisationsnummer för bolaget Br Eriksson Sotebyn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Br Eriksson Sotebyn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Br Eriksson Sotebyn AB finns i.

Br Eriksson Sotebyn AB har varit registrerat sedan 1999-07-02 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Br Eriksson Sotebyn AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Br Eriksson Sotebyn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Br Eriksson Sotebyn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Br Eriksson Sotebyn AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6591021 eller genom brev på följande adress:
Sotebyn 220, 662 98, Tösse

Bolaget skall bedriva transporter, bergsprängning, brunns- borrning, specialborrning, utvinning av täkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Br Eriksson Sotebyn AB och det är Eriksson, Lars-Erik Allan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bo Anders Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sillén, Kjell Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svan, Inger Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor