HMS Contrade AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns HMS Contrade AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. HMS Contrade AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

HMS Contrade AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556575-2655.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0532-13500 alternativt besöka eller skicka post till HMS Contrade AB på följande adress Rönng. 6, 662 36, Åmål.

HMS Contrade AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I HMS Contrade AB så sitter följande personer i styrelsen: , Schullström, Eva Monica som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import med industriprodukter, ävensom båtar, bilar och hästar, avel och tävlingsverksamhet inom hästsporten, handel med värdepapper, konsultverksamhet inom produktutveckling och produktionsteknik, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.