EMS VacParts AB

Västra Götalands län

Information

EMS VacParts AB är ett bolag som finns i Åmål. I EMS VacParts AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schullström, Håkan Hans Tage som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schullström, Hans Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Schullström, Lars Willy som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EMS VacParts AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EMS VacParts AB på telefon 0532-13500.

Bolaget skall bedriva tillverkning av produkter av gummi samt tillverkning och försäljning av städartiklar, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är EMS VacParts AB av bolagstypen Aktiebolag.

EMS VacParts AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EMS VacParts AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-02-16 och EMS VacParts AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-02-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EMS VacParts AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Schullström, Hans Stefan -Schullström, Lars Willy

EMS VacParts AB har 556576-6952 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.