Linders Allsvets & Montage AB

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter Linders Allsvets & Montage AB. Det finns flera företag som liknar Linders Allsvets & Montage AB i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Linders Allsvets & Montage AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-12 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2000-02-01 så har Linders Allsvets & Montage AB varit registrerat och sedan 2000-09-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Linders Allsvets & Montage AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Linders Allsvets & Montage AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 13, 662 34, Åmål. Vi ni istället prata med Linders Allsvets & Montage AB så kan ni göra det på 0532-12505.

Bolaget skall bedriva tillverkning av stålkonstruktioner, svetsreparationer, industriservice, mekanisk bearbetning samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ottosson, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Extern VD, Risa, Arnold som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Linder, Fredric Andréas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Risa, Arnold Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Ottosson, Lars Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Linders Allsvets & Montage AB har 556584-8867 som sitt organisationsnummer.