Biovacuum SBR-teknik & Service AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva service, montering och försäljning av avloppsreningsanläggningar, reparationer av bilar, verkstadsmaskiner och traktorer samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Biovacuum SBR-teknik & Service AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Biovacuum SBR-teknik & Service AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2000-02-08 så skapades Biovacuum SBR-teknik & Service AB och verksamheten är har F-skattsedel Biovacuum SBR-teknik & Service AB har haft det sedan 2000-12-14.

Biovacuum SBR-teknik & Service AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556584-9212 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åmål.

Just nu är Biovacuum SBR-teknik & Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Biovacuum SBR-teknik & Service AB så går det att nå dem via telefon på 0532-43040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Brita Elisabet -Gustafsson, Hans Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Biovacuum SBR-teknik & Service AB är Gustafsson, Hans Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Brita Elisabet som är född 1927 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .