HamnCompagniet i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet, dans- och diskotekverksamhet, artist- och musikarrangemang, och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HamnCompagniet i Åmål AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är HamnCompagniet i Åmål AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2000-08-30 så skapades HamnCompagniet i Åmål AB och bolaget är har F-skattsedel HamnCompagniet i Åmål AB har haft det sedan 2001-01-16.

HamnCompagniet i Åmål AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-16

556596-5554 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är HamnCompagniet i Åmål AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med HamnCompagniet i Åmål AB så går det att nå dem via telefon på 0532-10010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom HamnCompagniet i Åmål AB är Jalal, Arian som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jalal, Alexandra Marielle Louise som är född 1971 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .