Torbjörn Ericsson Skogsservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning av skog, avverkning och gallringsuppdrag, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torbjörn Ericsson Skogsservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Torbjörn Ericsson Skogsservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2000-10-21 så skapades Torbjörn Ericsson Skogsservice Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Torbjörn Ericsson Skogsservice Aktiebolag har haft det sedan 2001-01-29.

Torbjörn Ericsson Skogsservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-29

556599-0784 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Torbjörn Ericsson Skogsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Torbjörn Ericsson Skogsservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0532-23470 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torbjörn Ericsson Skogsservice Aktiebolag är Eriksson, Gösta Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Monica Irene som är född 1959 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .