Topperuds Gård AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Topperuds Gård AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Topperuds Gård AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Topperuds Gård AB är momsregistrerat sedan2001-01-16 och har organisationsnummer 556601-7082.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-3940900 alternativt besöka eller skicka post till Topperuds Gård AB på följande adress Topperud 110, 662 98, Tösse.

Topperuds Gård AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-16.

I Topperuds Gård AB så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Anna Margarethe som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning inom hästverksamhet, bedriva handel med hästar och tillbehör, bedriva verksamhet inom friluftsområdet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.