HF Radio Design AB

Västra Götalands län

Information

HF Radio Design AB är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som HF Radio Design AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HF Radio Design AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-03-16.

HF Radio Design AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-12-22. Men sedan 2001-03-16 så har HF Radio Design AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bragev. 2, 182 64, Djursholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HF Radio Design AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7553559.

Åmål arbetar för att bolag som HF Radio Design AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HF Radio Design AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall utveckla, producera och marknadsföra radioutrusning till den globala marknaden, bedriva exploatering inom branschen och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HF Radio Design AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HF Radio Design AB och det är följande personer, Hammar, Ralf Ingmar som är född 1945 och har titeln VD, Hammar, Ralf Ingmar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Bernt Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Eklöf, Irma Birgitta som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HF Radio Design AB är 556602-3130.