Melak AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra läkarverksamhet, bedriva konsultverksamhet inom sjukvårdssektorn samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Melak AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Melak AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2000-12-15 så skapades Melak AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556602-5580 är organisationsnummret för företaget som finns i Åmål.

Just nu är Melak AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Melak AB så går det att nå dem via telefon på 070-4699497 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Melak AB är Dhahad, Thehmed Abdulhassen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Dhahad, Munaf Abdulhassen som är född 1972 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .