AB Holger Jonasson Ltd

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva uppdragsverksamhet i och utom Sverige inom området offentlig administration samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även köpa, äga, försälja och förvalta värdepapper och fast egendom och äga och förvalta lös egendom såsom inventarier inom ovannämnda område samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Holger Jonasson Ltd vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är AB Holger Jonasson Ltd ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2000-12-18 så skapades AB Holger Jonasson Ltd och bolaget är har F-skattsedel AB Holger Jonasson Ltd har haft det sedan 2001-02-16.

AB Holger Jonasson Ltd är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-02-16

556602-9848 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är AB Holger Jonasson Ltd Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med AB Holger Jonasson Ltd så går det att nå dem via telefon på 070-3137467 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Holger Jonasson Ltd är Jonasson, Holger Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Maj Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Engelbrektsson, Folke Thomas som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .