Karl Alexander AB

Västra Götalands län

Information

Karl Alexander AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Karl Alexander AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Karl Alexander AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Karl Alexander AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Karl Alexander AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Magasinsgatan 6, 661 30, Säffle men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Karl Alexander AB Privat, ej börsnoterat.

Karl Alexander AB har idag 556604-7436 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Cornman, Inger Maria -Nilsson, Jonas Clayton är den som för stunden ansvarar för Karl Alexander AB

Bolaget skall bedriva frisörsalong och parfymeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Karl Alexander AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cornman, Inger Maria som är född 1963 och har titeln VD, Cornman, Inger Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jonas Clayton som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gottfrid Uno Clayton som är född 1938 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.