Annika & Evas Café och Restaurang AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Annika & Evas Café och Restaurang AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Annika & Evas Café och Restaurang AB är ett av dem. Statusen för Annika & Evas Café och Restaurang AB är att Bolaget är inaktivt.

Annika & Evas Café och Restaurang AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-07. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Annika & Evas Café och Restaurang AB ska trivas.

I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva café- och restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även köpa, äga, försälja och förvalta värdepapper och fast egendom och äga och förvalta lös egendom såsom inventarier inom ovannämnda område samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annika & Evas Café och Restaurang AB inte är momsregistrerat.

Idag är Annika & Evas Café och Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Annika & Evas Café och Restaurang AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-16020.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Annika & Evas Café och Restaurang AB är Wahlberg, Berndt Gustaf som är född 1945 och har titeln Likvidator, Nilsson, Leif Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Annika & Evas Café och Restaurang AB har 556610-3296 som sitt organisationsnummer.