SE Development AB

Västra Götalands län

Information

556612-9424 är organisationsnummer för bolaget SE Development AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SE Development AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som SE Development AB finns i.

SE Development AB har varit registrerat sedan 2001-07-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för SE Development AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-08.

SE Development AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SE Development AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Berndt Niclas -Vannemyr, Frank Stefan -Vannemyr, Frank Tage

Vill ni komma i kontakt med SE Development AB så kan ni göra det på telefon genom 054-190245 eller genom brev på följande adress:
Kolvg. 7, 653 41, Karlstad

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av mekaniska och elektroniska lås och däri ingående elektroniska komponenter och detaljertill låsen samt härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SE Development AB och det är Vannemyr, Frank Tage som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Berndt Niclas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Vannemyr, Frank Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Vannemyr, Frank Tommy som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor