Resolutor AB

Västra Götalands län

Information

556618-4528 är organisationsnummer för företaget Resolutor AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Resolutor AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Resolutor AB finns i.

Resolutor AB har varit registrerat sedan 2001-11-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Resolutor AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-02.

Resolutor AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Resolutor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Resolutor AB så kan ni göra det på telefon genom 0532-18780 eller genom brev på följande adress:
Vänersborgsv. 48, 662 32, Åmål

Bolaget skall bedriva ekonomi- och datakonsultverksamhet främst utveckling av mjukvara applikationer, utbildning,konfigurering problemlösning av mjuk- och hårdvara hos kund, utvecklings- arbeten inom ovanstående, försäljning av hård- och mjukvara, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Resolutor AB och det är Lundberg, Karl Håkan som är född 1973 och har titeln VD, Lundberg, Karl Håkan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Jenny Elisabeth som är född 1972 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,