Hofpartner AB

Västra Götalands län

Information

Hofpartner AB är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Hofpartner AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hofpartner AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-01-28.

Hofpartner AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-12-01. Men sedan 2002-01-28 så har Hofpartner AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mor Annas v. 1, 662 32, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hofpartner AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-13320.

Åmål arbetar för att verksamheter som Hofpartner AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hofpartner AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall försälja tjänster inom utveckling, kvalitet, teknisk dokumentation, projektledning och automation. Utveckling och tillverkning samt installation av kundanpassande special- maskiner. Tillverkning och justering, så kallade legouppdrag. Verksamhet förenlig med ovanstående huvudinriktningar. Branscher bolaget arbetar inom är industri, automotive, medicin, papper och grafiska.

Firmatecknare för Hofpartner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Holmström, Kenth Richard Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hofpartner AB och det är följande personer, Holmström, Kenth Richard Mikael som är född 1971 och har titeln VD, Holmström, Kenth Richard Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Patriksson, Kjell Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Byh, Anne Karin som är född 1971 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hofpartner AB är 556619-1309.