JA Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

JA Entreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som JA Entreprenad AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JA Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-04-02.

JA Entreprenad AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-01-28. Men sedan 2002-03-19 så har JA Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till N. Ågatan 2, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JA Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-10270.

Åmål arbetar för att verksamheter som JA Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JA Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva entreprenad, tillverkning och legoproduktion främst inom bilindustrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JA Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JA Entreprenad AB och det är följande personer, Torstensson, Lars Stephan som är född 1974 och har titeln VD, Torstensson, Lars Stephan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjötun, Tom Edward som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almqvist Sjötun, Eva Sofia som är född 1979 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för JA Entreprenad AB är 556622-8846.