HPJ Maskin AB

Västra Götalands län

Information

HPJ Maskin AB är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som HPJ Maskin AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HPJ Maskin AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-03-11.

HPJ Maskin AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-03-04. Men sedan 2002-03-11 så har HPJ Maskin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Karlstadsv. 32, 662 36, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HPJ Maskin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-15177.

Åmål arbetar för att verksamheter som HPJ Maskin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HPJ Maskin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av maskiner och verktyg i huvudsak till byggbranschen, verkstadsindustrin, jord- och skogsbrukare samt privatpersoner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HPJ Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HPJ Maskin AB och det är följande personer, Johannesson, Hans-Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Lena Margareta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HPJ Maskin AB är 556624-0155.