Centralvac Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Centralvac Sweden AB är en verksamhet som finns i Åmål. I Centralvac Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Indahl, Bengt Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Godtman, Ulf Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Askautrud, Stein Arne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Centralvac Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Centralvac Sweden AB på telefon 0532-608350.

Bolaget skall bedriva tillverkning, inköp och försäljning av rengöringstekniska produkter såsom dammsugare, centraldammsugare och andra tekniska produkter med tillbehör. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom och med nämnda verksamheter därmed förenlig verksamhet.

Idag är Centralvac Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Centralvac Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Centralvac Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-03-13 och Centralvac Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Centralvac Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Centralvac Sweden AB har 556627-9542 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.