Restaurang Hörnan i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Restaurang Hörnan i Åmål AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Restaurang Hörnan i Åmål AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2002-05-22 så skapades Restaurang Hörnan i Åmål AB och företaget är har F-skattsedel Restaurang Hörnan i Åmål AB har haft det sedan 2002-06-06.

Restaurang Hörnan i Åmål AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-06-06

556628-2868 är organisationsnummret för företaget som finns i Åmål.

Just nu är Restaurang Hörnan i Åmål AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Hörnan i Åmål AB så går det att nå dem via telefon på 0532-14600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Restaurang Hörnan i Åmål AB är Jalal, Heresh Jamil som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Saleh, Lana som är född 1982 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .