Taxi Norra Dal AB

Västra Götalands län

Information

Taxi Norra Dal AB är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Taxi Norra Dal AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Taxi Norra Dal AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-05-22.

Taxi Norra Dal AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-07-10. Men sedan 2003-06-07 så har Taxi Norra Dal AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bondeg. 2, 662 30, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Taxi Norra Dal AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5427860.

Åmål arbetar för att bolag som Taxi Norra Dal AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Taxi Norra Dal AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka inrätta och bedriva beställningscentral, teckna avtal om att bedriva transporter med fordon vad avser person-, gods- och budbefordran, marknadsföra beställningscentralen och ansluta trafikutövarnas tjänster samt bedriva biljettförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Taxi Norra Dal AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johannesson, Anna Helena -Kvamme, Gunnar Kåre.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Taxi Norra Dal AB och det är följande personer, Kvamme, Gunnar Kåre som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Johannesson, Anna Helena som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bönfors, Karl Robert som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilhelmsson, Eva Kristina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhlund, Sten Svante Ragnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Kjell Lennart Tony som är född 1965 och har titeln Suppleant.Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Taxi Norra Dal AB är 556629-5449.