Maskinservice i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

556631-0156 är organisationsnummer för verksamheten Maskinservice i Åmål AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maskinservice i Åmål AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Maskinservice i Åmål AB finns i.

Maskinservice i Åmål AB har varit registrerat sedan 2002-08-12 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Maskinservice i Åmål AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Maskinservice i Åmål AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Maskinservice i Åmål AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Maskinservice i Åmål AB så kan ni göra det på telefon genom 0522-653300 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva reparation av tunga fordon och maskiner, tillverkning av påbyggnationer och utrustning till fordon och maskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maskinservice i Åmål AB och det är Edqvist, Per Axel Valentin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nirhammar, John Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Edqvist, Gunilla Christina Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Westergren, Dan Peter som är född 1953 och har titeln Suppleant, Börjesson, Björn Christer Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantKonrev som är född och har titeln Revisor,