TimmerLogistikVäst AB

Västra Götalands län

Information

TimmerLogistikVäst AB är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som TimmerLogistikVäst AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TimmerLogistikVäst AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-03-27.

TimmerLogistikVäst AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-11-26. Men sedan 2003-04-03 så har TimmerLogistikVäst AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bräcke Ängar 223, 662 91, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TimmerLogistikVäst AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Åmål arbetar för att företag som TimmerLogistikVäst AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TimmerLogistikVäst AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet och förmedling av densamma samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TimmerLogistikVäst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TimmerLogistikVäst AB och det är följande personer, Simonsson, Lars Åke Mellvin som är född 1955 och har titeln VD, Simonsson, Lars Åke Mellvin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Simon Robert som är född 1986 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Börje Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TimmerLogistikVäst AB är 556636-2959.