T & B Rehab i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

T & B Rehab i Åmål AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där T & B Rehab i Åmål AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. T & B Rehab i Åmål AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket T & B Rehab i Åmål AB har haft sedan 2003-01-30. T & B Rehab i Åmål AB har funnits sedan och 2003-01-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till T & B Rehab i Åmål AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 11, 662 31, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-18957.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är T & B Rehab i Åmål AB Privat, ej börsnoterat.

T & B Rehab i Åmål AB har idag 556637-5407 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för T & B Rehab i Åmål AB

Bolaget skall bedriva rehabilitering och förebyggande verksamhet inom fysiologisk och psykosocialt område samt därmed förenlig verksamhet.

I T & B Rehab i Åmål AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöberg, Bennty Olov Sivert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullberg, Annika Isabell som är född 1954 och har titeln Suppleant, Engelbrektsson, Folke Thomas som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .