Fastighets AB Humlan i Årjäng

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Fastighets AB Humlan i Årjäng är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Fastighets AB Humlan i Årjäng är ett av dem. Statusen för Fastighets AB Humlan i Årjäng är att Bolaget är aktivt.

Fastighets AB Humlan i Årjäng är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där företaget finns i jobbar för att företag som Fastighets AB Humlan i Årjäng ska trivas.

I Åmål så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, aktier, andelar och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighets AB Humlan i Årjäng inte är momsregistrerat.

Idag är Fastighets AB Humlan i Årjäng Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Fastighets AB Humlan i Årjäng så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-939090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Fastighets AB Humlan i Årjäng är Dragicevic, Mille Miladin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dragicevic, Marjan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dragicevic, Maja Marijana som är född 1984 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Fastighets AB Humlan i Årjäng har 556637-8187 som sitt organisationsnummer.