Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil)

Västra Götalands län

Information

Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil) är en verksamhet som finns i Åmål. I Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Palm, Johan Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Rolf Harry som är född 1942 och har titeln Suppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil) på telefon 0532-10436.

Bolaget skall bedriva bensinstation och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil) av bolagstypen Aktiebolag.

Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil) är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-08 och Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Palms Servicestation i Åmål Aktiebolag (Statoil) har 556643-0046 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.