Widedals Interiör AB

Västra Götalands län

Information

Widedals Interiör AB är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Widedals Interiör AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Widedals Interiör AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-06-07.

Widedals Interiör AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-05-26. Men sedan 2003-06-07 så har Widedals Interiör AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mellanbrog. 6, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Widedals Interiör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-10156.

Åmål arbetar för att företag som Widedals Interiör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Widedals Interiör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med hemtextilier, garn och handarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Widedals Interiör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Widedals Interiör AB och det är följande personer, Videdal, Ingegerd Agneta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Videdal, Eva-Lena Elisabet som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Videdal, Hans Magnus som är född 1970 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Widedals Interiör AB är 556644-2991.