Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag har haft sedan 2003-08-14. Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag har funnits sedan och 2003-08-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Prästbol Lillebo, 665 92, Kil men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3550019.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag har idag 556646-0498 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultationsverksamhet inom el branschen samt handel, service och installation inom el och idka därmed förenlig verksamhet.

I Dalsland Värmland Elektriska & Konstruktion Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Emnegard, Maria Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Benny Hjalmar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Granlund, Tore Hugo som är född 1941 och har titeln Revisor, .