Meldert Engineering AB

Västra Götalands län

Information

Meldert Engineering AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Meldert Engineering AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Meldert Engineering AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Meldert Engineering AB har haft sedan 2003-09-18. Meldert Engineering AB har funnits sedan och 2003-09-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Meldert Engineering AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kanngjutargränd 48, 162 57, Vällingby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2555280.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Meldert Engineering AB Privat, ej börsnoterat.

Meldert Engineering AB har idag 556648-3599 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Meldert Engineering AB

Bolaget skall bedriva mekanisk konstruktion och projektledning i produktutveckling och därmed förenlig verksamhet.

I Meldert Engineering AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Meldert, Nils Thomas som är född 1954 och har titeln VD, Meldert, Nils Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohvo, Matti Antero som är född 1947 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .