Vänerns Sjö Service AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva marine service, försäljning, konsultation samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vänerns Sjö Service AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Vänerns Sjö Service AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2003-11-28 så skapades Vänerns Sjö Service AB och företaget är har F-skattsedel Vänerns Sjö Service AB har haft det sedan 2005-01-13.

Vänerns Sjö Service AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-13

556652-0556 är organisationsnummret för företaget som finns i Åmål.

Just nu är Vänerns Sjö Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Vänerns Sjö Service AB så går det att nå dem via telefon på 08-6608804 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ericsson, Anna Sophia Uc Svensdtr -Ericsson, Nils Holger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vänerns Sjö Service AB är Ericsson, Nils Holger som är född 1946 och har titeln VD, Ericsson, Nils Holger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Anna Sophia Uc Svensdtr som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boström, Ulla Margareta Kristina som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Verner, Lennart Rolf Ivar som är född 1947 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.