YPR Bygg & Installation AB

Västra Götalands län

Information

YPR Bygg & Installation AB är ett bolag som finns i Åmål. I YPR Bygg & Installation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Råbratt, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Råbratt, Yvonne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med YPR Bygg & Installation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå YPR Bygg & Installation AB på telefon 0532-18900.

Bolaget skall bedriva bygg och fastighetsservice samt installationer i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är YPR Bygg & Installation AB av bolagstypen Aktiebolag.

YPR Bygg & Installation AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

YPR Bygg & Installation AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-12 och YPR Bygg & Installation AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för YPR Bygg & Installation AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

YPR Bygg & Installation AB har 556654-4382 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.