SLL Energi & Infrastruktur AB

Västra Götalands län

Information

SLL Energi & Infrastruktur AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där SLL Energi & Infrastruktur AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. SLL Energi & Infrastruktur AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SLL Energi & Infrastruktur AB har haft sedan 2004-03-18. SLL Energi & Infrastruktur AB har funnits sedan och 2004-04-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SLL Energi & Infrastruktur AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fjällstigen 21, 662 36, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6866525.

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är SLL Energi & Infrastruktur AB Privat, ej börsnoterat.

SLL Energi & Infrastruktur AB har idag 556657-1799 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -externa firmatecknaren är den som för stunden ansvarar för SLL Energi & Infrastruktur AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra totalentreprenader avseende grävningsarbete samt linjearbete vid starkströmsmontering och därmed förenlig verksamhet.

I SLL Energi & Infrastruktur AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elofsson, Per Jonas som är född 1984 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Leif Erik som är född 1954 och har titeln VD, Johansson, Leif Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson, Per Bernt Sören som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elofsson, Rita Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Jenny Maria som är född 1981 och har titeln SuppleantEngelbrektsson, Folke Thomas som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .