Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB är ett av dem. Statusen för Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB är att Bolaget är aktivt.

Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB ska trivas.

Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-17. I Åmål så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva sotning, ventilation och fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-10421.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB är Karlsson, Stig Lars-Åke som är född 1954 och har titeln VD, Karlsson, Stig Lars-Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Siv Berit Mariann som är född 1956 och har titeln Suppleant, Linsten, Rolf Daniel som är född 1977 och har titeln Revisor, Hagsgård, Carl Sture Göran som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, JDG Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Säffle - Åmåls Sotningsdistrikt AB har 556659-0666 som sitt organisationsnummer.