AB P.N's Concept

Västra Götalands län

Information

AB P.N's Concept hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där AB P.N's Concept finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB P.N's Concept tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AB P.N's Concept har haft sedan 2006-01-13. AB P.N's Concept har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AB P.N's Concept så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Ringv. 3, 662 33, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-18862.

Åmål arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AB P.N's Concept Privat, ej börsnoterat.

AB P.N's Concept har idag 556661-4631 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AB P.N's Concept

Bolaget skall utföra allt inom frisörbranschen även skönhetsvård, försäljning av hårvårds-, hudvårds- och kroppsvårdsprodukter, smycken, parfym, make up, prydnadssaker och små möbler samt därmed förenlig verksamhet.

I AB P.N's Concept så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordgren, Pernilla Louise som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Odhner, Hans Tony som är född 1969 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .