Stugbyggarna i Åmål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva egenproduktion av fritidshus samt viss byggentreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stugbyggarna i Åmål Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Stugbyggarna i Åmål Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2004-05-06 så skapades Stugbyggarna i Åmål Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556662-0562 är organisationsnummret för företaget som finns i Åmål.

Just nu är Stugbyggarna i Åmål Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Stugbyggarna i Åmål Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0530-40045 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stugbyggarna i Åmål Aktiebolag är Toresson, Bo Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aronsson, Leif Arne Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Jan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Bengt Thore som är född 1931 och har titeln Suppleant, Toresson, Bo Tore som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hasselqvist, Stefan Nils Erik som är född 1957 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .