TheClickStore AB

Västra Götalands län

Information

556668-6340 är organisationsnummer för företaget TheClickStore AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TheClickStore AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som TheClickStore AB finns i.

TheClickStore AB har varit registrerat sedan 2004-10-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TheClickStore AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

TheClickStore AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TheClickStore AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med TheClickStore AB så kan ni göra det på telefon genom 031-204870 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med datorer, datatillbehör och kontorsprodukter, ekonomiska konsultationer, utföra administrativa tjänster, handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TheClickStore AB och det är Bjärne, Eric Daniel som är född 1979 och har titeln VD, Bjärne, Eric Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, von Sydow, Gustav Kristian som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,