Oscis Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av energisystem för småhus samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Oscis Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Oscis Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2004-11-04 så skapades Oscis Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Oscis Aktiebolag har haft det sedan 2005-01-27.

Oscis Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-27

556669-9038 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Oscis Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Oscis Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 073-8120089 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Oscis Aktiebolag är Oskarsson, Sven Gunnar Einarsson som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Oskarsson, Sven Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Nils Rune som är född 1950 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .