TVL Holding AB

Västra Götalands län

Information

TVL Holding AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där TVL Holding AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. TVL Holding AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. TVL Holding AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till TVL Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 23, 662 31, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6402920.

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är TVL Holding AB Privat, ej börsnoterat.

TVL Holding AB har idag 556672-4638 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för TVL Holding AB

Bolaget skall äga och förvalta aktier och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I TVL Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Tomas Vilhelm som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Boguslawa Zofia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Irene Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .