JanneG AB

Västra Götalands län

Information

JanneG AB är ett företag som finns i Åmål. I JanneG AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Jan Anders Crister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars-Göran som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JanneG AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JanneG AB på telefon .

Bolaget skall bedriva import och försäljning av handelsvaror, konsultverksamhet inom el, handel med vitvaror, elmaterial samt installationsmaterial inom elbranschen, arrangemang inom idrott och nöje, äga och förvalta fast egendom, förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är JanneG AB av bolagstypen Aktiebolag.

JanneG AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JanneG AB innehar ej F-skattsedel och JanneG AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JanneG AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JanneG AB har 556672-6211 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.