Åmåls Vehicle Base AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Åmåls Vehicle Base AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Åmåls Vehicle Base AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Åmåls Vehicle Base AB är momsregistrerat sedan2005-04-21 och har organisationsnummer 556674-8280.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0532-10252 alternativt besöka eller skicka post till Åmåls Vehicle Base AB på följande adress Karlstadsv. 36, 662 36, Åmål.

Åmåls Vehicle Base AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-04-21.

I Åmåls Vehicle Base AB så sitter följande personer i styrelsen: , Makhoul, Lina Karim som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bensinstation med försäljning, biluthyrning, bilförsäljning, bilreparationer, handel med lastbilar, uthyrning av släpkärror, IT-reklam och annonsering samt därmed förenlig verksamhet.