Auktionskammaren Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Auktionskammaren Åmål AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Auktionskammaren Åmål AB är ett av dem. Statusen för Auktionskammaren Åmål AB är att Bolaget är aktivt.

Auktionskammaren Åmål AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Auktionskammaren Åmål AB ska trivas.

Auktionskammaren Åmål AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva auktionskammare i Åmåls kommun samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Auktionskammaren Åmål AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28.

Idag är Auktionskammaren Åmål AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Auktionskammaren Åmål AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-18778.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Auktionskammaren Åmål AB är Nilars, Kerstin Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fritzson, Eva Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritzson, Johan Linus som är född 1981 och har titeln Suppleant, Nilars, Eva-Lena som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Auktionskammaren Åmål AB har 556677-2827 som sitt organisationsnummer.