Dina Vingårdar i Bourgogne AB

Västra Götalands län

Information

Dina Vingårdar i Bourgogne AB är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Dina Vingårdar i Bourgogne AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dina Vingårdar i Bourgogne AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-09-21.

Dina Vingårdar i Bourgogne AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-03-14. Men sedan 2006-10-05 så har Dina Vingårdar i Bourgogne AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hjelteg. 9 A, 662 30, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dina Vingårdar i Bourgogne AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8243370.

Åmål arbetar för att företag som Dina Vingårdar i Bourgogne AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dina Vingårdar i Bourgogne AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av upplevelse på vingårdar i Europa och därtill hörande verksamhet samt äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dina Vingårdar i Bourgogne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dina Vingårdar i Bourgogne AB och det är följande personer, Billow, Thomas Christofer som är född 1961 och har titeln VD, Billow, Thomas Christofer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Pataky, Andreas Janos som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Billow, Sofie Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Dina Vingårdar i Bourgogne AB är 556677-9160.