Dalslands Gästgiveri AB

Västra Götalands län

Information

Dalslands Gästgiveri AB är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Dalslands Gästgiveri AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dalslands Gästgiveri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-04-28.

Dalslands Gästgiveri AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-04-04. Men sedan 2005-04-28 så har Dalslands Gästgiveri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gyltungebyn 810, 662 97, Ånimskog. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dalslands Gästgiveri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-25011.

Åmål arbetar för att företag som Dalslands Gästgiveri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dalslands Gästgiveri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva restaurang-, hotell- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dalslands Gästgiveri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dalslands Gästgiveri AB och det är följande personer, Nydahl, Lars Alexis som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falgard, Bo Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Lars Ove som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dalslands Gästgiveri AB är 556678-8369.