Meta One Trading AB

Västra Götalands län

Information

Meta One Trading AB är ett företag som finns i Åmål. I Meta One Trading AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglin, Lars Patrik Bernt som är född 1972 och har titeln VD, Hauge, Kristin som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglin, Lars Patrik Bernt som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Meta One Trading AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Meta One Trading AB på telefon 0709-412202.

Bolaget skall bedriva lagring, distribution samt partihandel med virke, andra byggmaterial och sanitetsgods, även sand, grus och fönsterglas samt utveckling och tillverkning av byggmaterial och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva uthyrning av bostäder och lokaler, aktiv fastighetsförvaltning av hyreshus samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Meta One Trading AB av bolagstypen Aktiebolag.

Meta One Trading AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Meta One Trading AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och Meta One Trading AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Meta One Trading AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Meta One Trading AB har 556684-9856 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.