Andungen i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

556687-9317 är organisationsnummer för företaget Andungen i Åmål AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Andungen i Åmål AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Andungen i Åmål AB finns i.

Andungen i Åmål AB har varit registrerat sedan 2005-10-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Andungen i Åmål AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Andungen i Åmål AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Andungen i Åmål AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Andungen i Åmål AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Östby 520, 662 91, Åmål

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom verkstadsindustri samt förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Andungen i Åmål AB och det är Andrén, Evert Olov som är född 1952 och har titeln VD, Andrén, Evert Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Anne-Marie Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,