Swemax Bad i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Swemax Bad i Åmål AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Swemax Bad i Åmål AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Swemax Bad i Åmål AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556690-6573.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0532-10055 alternativt besöka eller skicka post till Swemax Bad i Åmål AB på följande adress Hovslagareg. 2, 662 34, Åmål.

Swemax Bad i Åmål AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Swemax Bad i Åmål AB så sitter följande personer i styrelsen: Örtegren, Jan Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Karlsson, Malin Harriet Katarina som är född 1979 och har titeln Suppleant , Saxin Örtegren, Linda Birgitta som är född 1977 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva försäljning av egenimporterade varor såsom badrumsartiklar, golfartiklar, verktyg och trädgårdsmaskiner, hemelektronik, kök och köksutrustning, skog och trädgårds- artiklar samt fastighetsförvaltning.